Acasă Eveniment Pompierii au salvat trei pui de câine şi pe mama lor, căzuţi...

Pompierii au salvat trei pui de câine şi pe mama lor, căzuţi într-un canal tehnologic la aproximativ 1,5 metri. Alţi doi pui au murit

DISTRIBUIȚI

Pompierii din Timişoara au salvat trei pui de câine şi pe mama lor, după ce aceştia au căzut într-un canal tehnologic cu o adâncime de 1,5 metri. Dintre cei cinci pui căzuţi în canal, doi nu au mai putut fi salvaţi.

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara au intervenit peste trei ore pentru salvarea unor căţei dintr-un canal tehnologic. Evenimentul a avut loc pe Calea Torontalului. Cinci căţei şi mama lor se aflau într-o situaţie inedită, fiind la o adâncime de aproximativ 1,5 m. Pompierii au reuşit salvarea a trei pui de câine, iar alţi doi nu mai erau în viaţă”, a transmis ISU Timiş.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă, deoarece căţeaua a devenit agresivă, în încercarea de a-şi proteja puii.

 ”Protectivă mama lor, nu s-a lăsat uşor convinsă să fie salvată. Cu pricepere şi determinare, pompierii au găsit o soluţie ingenioasă şi au reuşit extragerea căţeluşei în siguranţă. Patrupezii au fost preluaţi de un reprezentant al Asociaţiei Animal Care Team, continuându-şi drumul spre o viaţă mai bună”, a arătat ISU Timiş.

Comentarii

comentarii