Acasă Politica Prefectul Mircea Băcală – supărat pe situaţia de la Teremia Mare

Prefectul Mircea Băcală – supărat pe situaţia de la Teremia Mare

477
DISTRIBUIȚI

Cosmin Sântean, primarul comunei Teremia Mare, a fost condamnat, la finalul lunii octombrie 2011, la 6 luni de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de încercare de doi ani şi jumătate. La acea vreme, Sântean a mai fost obligat de aceeaşi instanţă să achite 3.000 de lei daune morale. Această condamnare a venit pe fondul unei dispute mai vechi între Sântean, membru PDL, şi Florentin Ibrian, consilier local PSD. Atunci, primarul i-a aplicat o corecţie cu pumnul consilierului, iar acum riscă să îşi piardă mandatul pentru acest incident.

Prefectul Băcală – ignorat de secretarul de la Teremia Mare

Săptămâna trecută, prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, i-a solicitat secretarului Primăriei Teremia Mare să confirme sentinţa prin care Sântean a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare. „Am solicitat să îmi comunice dacă sentinţa pe care o deţin este conformă cu originalul, însă nu am primit niciun răspuns. Nu este normal ce se întâmplă acolo, au trecut atâtea luni, iar primarul este tot în funcţie, deşi a fost condamnat definitiv de o instanţă din România. Voi face, săptămâna aceasta, o conferinţă de presă în care voi vorbi despre anomaliile din această comună”, spune prefectul Mircea Băcală.

Pregătită să plece în concediu de odihnă

Maria Dumitraşcu, secretarul Primăriei Teremia Mare, este pregătită să plece în concediu de odihnă, pentru a nu putea trimte sentinţa de condamnare către Prefectura Timiş. Consilierul local PSD Florentin Ibrian spune că, de câteva zile, circulă zvonuri referitoare la plecarea secretarului în concediu de odihnă. „Am înregistrat sentinţa şi la Primăria Teremia Mare şi la Prefectura Timiş, însă până în acest moment nu s-a întâmplat nimic. În ţara asta toate merg anapoda”, spune Ibrian.

 

Comentarii

comentarii