Acasă Administraţie Primăria Timișoara lansează licitația pentru construirea unei creșe cu 29 de locuri...

Primăria Timișoara lansează licitația pentru construirea unei creșe cu 29 de locuri în Lipovei

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 28 aprilie, Primăria Timișoara anunță că urmează să fie lansată licitația pentru construirea unei creșe în Calea Lipovei. Doar ce a fost transmisă către SEAP procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor. Municipalitatea își propune ca până în toamna anului 2020, construirea noii creșe, care va avea 29 de locuri pentru copii de vârstă antepreşcolară, să fie finalizată. La final, proiectul primăriei va cuprinde și angajarea de personal și dotarea creșei cu echipamentele necesare.

„Vrem să dăm toată atenția noastră cartierelor timișorene dens populate. Mulți părinți din zona Lipovei au solicitat primăriei deschiderea de noi creșe în cartierul lor și, pentru că ne dorim să îi sprijinim pe cei care își doresc să revină la muncă înainte de împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor, vrem să le oferim cetățenilor o nouă creșă în termen cât mai apropiat. De aceea, invit toate firmele interesate să își înainteze ofertele, să facem echipă pentru o lucrare de calitate, astfel încât copiii și părinții din Lipovei să aibă cât mai curând acces la o creșă nouă”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Valoarea totală a proiectului este de 7,8 milioane de lei. Din această sumă, 6,8 milioane reprezintă contribuția proprie a primăriei, în timp ce un milion de lei vine din fonduri europene, ca finanțare nerambursabilă în proiectul Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4.

Comentarii

comentarii