Acasă Actualitate Primarul din Făget nu mai candidează pentru un nou mandat

Primarul din Făget nu mai candidează pentru un nou mandat

DISTRIBUIȚI

Marcel Avram, primarul liberal care a condus timp de 16 ani și a schimbat fața orașului Făget, a anunțat că nu o să mai candideze pentru un  nou mandat, la alegerile din 9 iunie.

„Așa cum am promis acum 4 ani, când am revenit asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar, asigurându-vă că dacă voi câștiga va fi un mandat complet și va fi ultimul, astăzi țin să vă mulțumesc pentru încrederea acordată de-a lungul a 4 mandate și să vă spun că m-am ținut de promisiunea făcută. În același timp vă asigur că voi sprijini în continuare ducerea la bun sfârșit a tuturor proiectelor aflate în derulare sau care urmează să înceapă.

Împreună cu organizația locală PNL Făget l-am convins pe domnul viceprimar Claudiu Avramescu să accepte o nouă provocare, cea de a candida la funcția de primar. Suntem convinși că proiectele vor continua și vor fi urmate de multe altele deoarece domnul Claudiu Avramescu are experiență în administrația locală fiind 5 ani administrator public și 4 ani viceprimar al orașului. De altfel, chiar dacă alegerile sunt în 9 iunie, mandatul meu se va încheia în 27 septembrie, timp în care vor începe, și parte din ele se vor finaliza, mai multe proiecte care azi se află deja în faza de licitație, cum ar fi: asfaltarea drumului Făget – Bunea Mare, reabilitarea internatului școlar și a clădirii direcțiunii, reabilitarea casei de cultură, etc. Îi urez succes prietenului meu Claudiu și îl asigur că nu va fi singur, în spatele lui va fi o echipă puternică”, a transmis primarul Marcel Avram.

Comentarii

comentarii