Acasă Actualitate Primarul Fritz își construiește pistă de biciclete până în fața vilei de...

Primarul Fritz își construiește pistă de biciclete până în fața vilei de pe Eneas

DISTRIBUIȚI

Adept al mersului pe bicicletă, primarul Dominic Fritz a decis că decât să pedaleze până la cea mai apropiată, să construiască o pistă până în fașa casei. Adică până în fața vilei sale, evaluată la peste 300.000 de euro, de pe strada Eneas.

Primăria Timișoara a demarat amenajarea unei noi piste de biciclete care va lega, la final, bulevardul Pârvan de strada Eneas. Investiția este considerată un nou culoar de mobilitate, care leagă zona universitară a Timișoarei de partea de sud a orașului, până pe Calea Șagului.

”Asigurăm condiții decente pentru bicicliști și pietoni: reparăm străzile de pe noul trase, ridicăm intersecții și treceri de pietoni, introducem pistă dublă pe carosabil cu delimitatoare de siguranță”, a anunțat, cu mândrie, primarul Dominic Fritz.

Lucrările al pista de biciclete care leagă Complexul Studențesc și Calea Șagului, presupune și realizarea unor modificări și îmbunătățiri ale trotuarelor și intersecțiilor, respectiv a trecerilor de pietoni.

La ultimul barometru privind calitatea vieții, doar 21% dintre timișorenii chestionați au spus că folosesc bicicleta într-o zi normală. Dar, cum printre ei se numără și primarul, investițiile din banii timișorenilor continuă.

Comentarii

comentarii