Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu îi convoacă pe toți angajaţii Primăriei Timișoara la o...

Primarul Nicolae Robu îi convoacă pe toți angajaţii Primăriei Timișoara la o întâlnire cu DNA

1010
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu le-a făcut program propriilor angajaţi, joi după amiaza. El i-a convocat la “o campanie de informare şi conştientizare anticorupţie iniţiată şi desfăşurată de Direcţia Generală Anticorupţie. Întâlnirea va avea loc joi, ora 15.00, în sala Filarmonicii Banatul.

De 7 ani de când a devenit primar, Nicolae Robu a afirmat tot timpul că vrea în jurul său doar oameni curaţi, necorupţi. Dar presa a dezvăluit de ceva timp “legături dubioase” pe care apropiaţi ai săi din primărie le au cu terţi. Au avut loc şi câteva scandaluri legate de angajări contestate, despre care edilul spunea că a fost informat să au fost corecte şi cu respectarea legii, dar în unele situaţii a fost nevoit să renunţe la respectivele persoane “legale”. De unele nu a putut scăpa, pentru că, susţine edilul, nu-i permite legea să le dea afară. Acum că vine şi anul electoral, Nicolae Robu încearcă să scape de pietrele de moară, cele mai recente discuţii total nefavorabile ca imagine, primarului, fiind în jurul consilierului său Ionuţ Nasleu. Pe care primarul l-a pus, recent, să aleagă între el şi “prietenii interlopi”.

Desigur, sunt şi slujbaşi care-şi văd de treabă în acea instituţie. Dar joi va fi o lecţie constructivă pentru angajaţii PMT sau doar o pierdere de timp?

Comentarii

comentarii