Acasă Actualitate Produse expirate de aproape un an într-un hipermarket Auchan din Timișoara ...

Produse expirate de aproape un an într-un hipermarket Auchan din Timișoara – Video

3341
DISTRIBUIȚI

Timișoreanu Cristi Brâncovan a descoperit într-un hipermarket Auchan din Timișoara produse expirate de aproape un an. După ce i-a arătat unei reprezentante a hipermarketului mai multe batoane cu pateu de pasăre pe eticheta cărora scrie că expiră în… iulie 2017, Cristi Brâncovan a primit doar scuze.

„Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!„, Cristi Brâncovan a anunțat pe Facebook Cristi Brâncovan.

În filmul care însoțește anunțul se poate auzi și replica reprezentantei Auchan; „E prima oară Cristi Brâncovan când văd așa ceva. E o problemă de la recepție, de la furnizor, pentru că pe stoc nu aveau cum să rămână. Ne cerem scuze”.

Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!

Publicată de Cristi Brâncovan pe 18 Iunie 2018

Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au făcut verificări la hipermarket și, conform unor surse, produsele au fost retrase chiar de către reprezentanții magazinului și au fost distruse. Se pare că termenul de valabilitate era greșit tipărit. Oricum, produsele au fost neutralizate.

Comentarii

comentarii