Acasă Politica Prof. Marius Craina, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei,...

Prof. Marius Craina, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei, s-a întâlnit cu cetățenii din Calea Girocului

1026
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Marius Craina, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei, s-a întâlnit cu cetățenii din Calea Girocului, marți, 8 septembrie, de la ora 18.30, la invitația locuitorilor din apropierea pieței de legume, unde sunt mari probleme în zonă de foarte mulți ani.

El a fost însoțit de echipa de voluntari și viitori consilieri locali, în frunte cu conf. univ. dr. Daniela Radu, și avocata Roxana Iliescu.

Gheorghe Bodeanu, un cetățean din zonă care a făcut și invitația către prof. Craina, a amintit câteva dintre problemele cartierului: mizeria fără sfârșit din jurul pieței, lipsa parcărilor, oamenii străzii cu scandalurile provocate, invazia șobolanilor și lipsa containerelor pentru deșeuri reciclabile.

Acestea sunt probleme nerezolvate de mulți ani din cauza lipsei de comunicare dintre administrația locală (primărie și poliția locală) și cetățeni – a spus Bodeanu.

Deși acolo pe strada Martir Nicoară Elena nr. 14 s-a încercat rezolvarea situației parcărilor, se pare că aceasta s-a complicat acum, mai ales că mulți cetățeni din zonă au chiar câte șapte mașini.

Parcarea făcută în urmă că câțiva ani a devenit mult prea mică. De aceea trebuie extinsă.

Prof. Craina a venit cu o soluție: construirea unei parcări cu două-trei sau patru etaje. Suprafața există, dar nu satisface necesitatea parcărilor.

Atunci când va fi ridicată o parcare pe mai multe nivele ar putea oferi locuri chiar pentru toată calea Girocului – a atras atenția prof. Craina.  

Vizita prof. Marius Craina a trezit un interes foarte mare în rândul locuitorilor din zonă, ei venind în număr mare să discute cu viitorul posibil primar al Timișoarei.

Prof. Craina le-a ascultat nemulțumirile, a discutat cu ei față în față, cu respectarea distanței sociale, privind protecția anti-Covid19. El speră că atunci când va câștiga primăria, după alegerile din 27 septembrie, să vină în ajutorul cetățenilor din calea Girocului cu soluții concrete.    

”Oamenii au fost mereu sursa mea de inspirație. Dacă e ceva ce iubesc cel mai mult e să îi văd fericiți, mulțumiți și cu zâmbetul pe buze. Diferențele dintre cartiere sunt enorme! Oamenii sunt aceiași și nu trebuie tratați în mod discriminatoriu.

Încă de la început, împreună cu echipa mea de consilieri locali “Pro România”, în toate interacțiunile cu cetățenii, am vorbit despre inechitățile și discrepanțele majore între zona centrală și cartierele periferice ale Timișoarei.

Oamenii au confirmat, mereu, acest lucru. Acum, e timpul pentru acțiune! Timișoara trebuie redată cetățenilor săi! Timișoara trebuie eliberată din captivitate! Timișoara are nevoie de viziune, are nevoie de o dezvoltare durabilă și, nu în ultimul rând, de o echipă competentă.

Haideți să lăsam demagogia și politica, haideți să punem umărul la reconstrucția Timișoarei și la renașterea acesteia”, este mesajul prof. Marius Craina, care cu siguranță la alegerile din 27 septembrie, va fi ales de către cetățeni să devină medicul primar al Timișoarei.

Comentarii

comentarii