Acasă Administraţie Proiectul “lumina de la RATT” se reintroduce în plen

Proiectul “lumina de la RATT” se reintroduce în plen

706
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu este sigur că în următorul plen al Consiliului local, proiectul prin care să e atribuie STPT-RATT serviciile de mentenanţă a iluminatului public stradal şi de sărbători, va trece.

“Se reintroduce proiectul în următorul plen. Este o eroare materială, nu mai trebuie niciun aviz, se introduce proiectul care a căzut data trecută – pentru că grupul PSD – ALDE nu a vrut.  Sunt mai multe coduri şi nu a fost încadrat la cel mai potrivit cod. Nu este nicio problemă pe fond”, spune primarul Nicolae Robu.

Este vorba despre un proiect cu care primarul Nicolae Robu promitea sa rezolve întunericul de pe străzile Timişoarei, prin preluarea de către fostul RATT a serviciilor de mentenanţă a iluminatului stradal.

El a acuzat din nou “Grupul împotriva Timişoarei” că deşi s-a primit unda verde de la Consiliul Concurenţei, PSD blochează binele oraşului, s-a enervat şi le-a spus social-democraţilor că prelungesc cu cel puţin încă două săptămâni posibilitatea ca muncitorii STPT să poată repara defecţiunile prezente în sistemul de iluminat public stradal şi nici să schimbe becurile arse.

“Stăm de mult timp fără operator de întreţinere a sistemului de iluminat public. A durat extrem de mult până am primit toate avizele, cel mai greu am obţinut avizul de la Consiliul Concurenţei şi cred că e timpul să trecem imediat la punerea la punct a iluminatului, pentru că sunt străzi în beznă de multe luni”, spune edilul în şedinţa de plen.

Liderul grupului PSD din consiliul local, Daniel Idolu, a replicat că “Ne aruncaţi nişte hârtii pe masă pe care noi trebuie să le votăm. Nu ne puteţi obliga să le votam. Nu s-au mai întâlnit în istoria oraşului asemenea abuzuri”, subliniind că nu o amânare de două săptămâni aruncă oraşul în colaps, ci situaţia nerezolvată de mult mai mult timp.

 

Comentarii

comentarii