Acasă Actualitate PUSL Timiș suține candidatura lui Alfred Simonis, la alegerile pentru președinția Consiliul...

PUSL Timiș suține candidatura lui Alfred Simonis, la alegerile pentru președinția Consiliul Judetean Timiș

DISTRIBUIȚI

Organizaţia Judeţeană Timiș a Partidului Umanist Social – Liberal (PUSL), a decis în cadrul Biroului Politic Judeţean, susţinerea candidaturii lui Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaților, la alegerile pentru președinția Consiliul Judetean Timiș din iunie 2024. După cum se cunoaște, Alfred Simonis este președintele PSD Timiș și în acest an va candida din partea alianței PSD-PNL.

”Această decizie vine în contexul în care, la șefia județului este nevoie de un nou suflu, cu experiența de conducere și viziune. Timișul şi întreaga regiune a Banatului merită o reprezentare puternică şi dedicată pentru bunăstarea cetățenilor, într-o țară frumoasă precum România, într-o Europă unită și prosperă.

PUSL Timiș vede în Alfred Simonis, omul care poate ajuta Timișul din postura de președinte al Consiliului Județean Timiș și pe timișeni deopotrivă, de a transforma județul nostru într-un model pentru celelalte județe din țară.

Prin experiența acumulată de-a lungul timpului la nivel înalt, Alfred Simonis este persoana potrivita pentru a ocupa cea mai înaltă funcție din județ.

Timișul trebuie readus acolo unde a fost altădată, să fie iarăși județul etalon în țară, să fie fruncea, deoarece există un potențial enorm de dezvoltare și bunăstare, trebuie doar ales omul potrivit la locul potrivit”; spune Titu Bojin, președinte PUSL Timiș

PUSL Timiș va avea propria listă de candidați pentru Consiliul Județean Timiș cu oameni profesioniști, din mai toate domeniile de activitate, cu experiența profesională și administrativă dovedită de-a lungul anilor.

Comentarii

comentarii