Acasă Actualitate Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara se va...

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara se va alege în turul doi

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Sorin Pescariu: ”Îl felicit pe domnul profesor Dorel Săndesc, câștigătorul primului tur de scrutin”

Alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara se vor adjudeca în turul doi. Nici unul dintre candidaţi nu a reuşit să obţină jumătate plus unul din voturi.

 Rezultatele primului tur de scrutin sunt: Dorel Săndesc, şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara – 321 de voturi, Marius Raica, prorector la UMF– 320 de voturi şi Sorin Pescariu, şeful Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie din Timişoara – 24 de voturi. Primii doi clasaţi vor participa la al doilea tur ce se va desfăşura miercuri, 29 februarie.

 

UPDATE: Sorin Pescariu: ”Îl felicit pe domnul profesor Dorel Săndesc, câștigătorul primului tur de scrutin”

”Felicitări colegilor rămași în cursa pentru postul de rector al UMF ”Victor Babeș” Timișoara. Îl felicit pe domnul profesor Dorel Săndesc, câștigătorul primului tur de scrutin. Personal, respectând, evident, proporțiile, mă simt asemenea lui Ion Rațiu care, la alegerile prezidențiale din 1990, a avut aproximativ același procentaj ca și mine. Asemănarea nu este chiar întâmplătoare, dacă mă gândesc că și eu, asemenea  marelui Rațiu, am făcut parte dintr-un singur partid, cel național țărănesc. Iar în viață trebuie să ai modele autentice! Le mulțumesc tuturor colegilor care au participat la vot, fie că m-au votat (o minoritate atât de necesară, cred, în orice democrație și chiar într-un început de democrație), fie că, mai ales, nu m-au votat. Este foarte important că au participat la vot și sper că vor veni cu toții în turul II.  Personal, voi vota pentru cel care dorește să aplice cât mai repede noua lege a Educației. Consider că doar o echipă complet nouă poate avea mentalitatea și forța morală necesară ruperii de trecut,” a declarat Sorin Pescariu

 

 

 

Comentarii

comentarii