Acasă Administraţie Reparații pe autostrada A1 între nodurile Margina – Remetea Mare și pe...

Reparații pe autostrada A1 între nodurile Margina – Remetea Mare și pe variantei de ocolire Timișoara Sud

DISTRIBUIȚI
default

Săptămâna aceasta continuă lucrările de reparații pe autostrada A1 între nodurile rutiere Margina – Traian Vuia – Remetea Mare, pe ambele căi.

Vor fi lucrări la carosabil și pe DN 7 între Săvârșin și Pecica, județul Arad. În funcție de condițiile meteo, lucrările de pe DN 68A Coșava – Coșevița, județul Timiș, se vor încheia luni sau cel târziu marți. Pe acest sector se va interveni ori de câte ori va fi nevoie pentru a se asigura un trafic în siguranță.

Alte lucrări de reparații vor fi în zilele următoare în județul Caraș-Severin, pe centura Caransebeș și pe DN 57B în localitatea Prigor.

Lucrări pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud.

De asemenea, în ultima săptămână au avut lucrări pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud.

Au fost amplasate grinzi la pasajul peste calea ferată de la Chișoda și așternere strat de balast în aceeași zonă, amenajarea rampelor de acces la pasajul peste drumul care leagă Chișoda de poligon.

Alte lucrări la drum au fost aplicarea stratului de umplutură, compactare în zona Giroc și în zona Freidorf, lucrări la suprastructuri – armături, montarea predalelor la un pod peste un canal ANIF, în zona Moșnița Veche, eșafodaje.

Au fost realizate lăcașe de asigurarea scurgerii apelor la podețe, decolmatări și forajele de la conexiunea VO Timișoara Sud cu drumul județean spre Moșnița Nouă au fost finalizate.

 

 

Comentarii

comentarii