Acasă Cultura Reputatul filosof Gabriel Liiceanu a adunat sute de oameni, marți seara, în...

Reputatul filosof Gabriel Liiceanu a adunat sute de oameni, marți seara, în Aula Magna UVT

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Timișoara UVT și-a asumat un rol primordial în crearea și consolidarea infrastructurii intelectuale din comunitate. Seria „La UVT, Cultura este Capitală!” a devenit un adevărat turnir al dialogurilor strălucitoare, care coagulează comunitatea.

Aula Magna UVT este un spațiu al cunoașterii, al explorării ideilor provocatoare și inovatoare despre modul în care putem conviețui armonios în lumea noastră complexă și în continuă schimbare.

„Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?” acesta a fost titlul conferinței care a adunat sute de oameni  în Aula Magna UVT, marți 25 aprilie.

Gabriel Liiceanu, reputat filosof român, a susținut o prelegere fascinantă despre coabitarea umană și provocările cu care aceasta se confruntă. Gabriel Liiceanu, erudit gânditor contemporan, a încântat publicul prin limpezimea prelegerii sale despre lumea în care trăim.

Evenimentul este inclus în seria de conferinţe „La UVT Cultura e Capitală!” Moderatorul conferinţei a fost scriitorul şi profesorul universitar Mircea Mihăieș.

 

Comentarii

comentarii