Acasă Cultura Reșița Urban Quest și-a desemnat câștigătorii, Premii de peste 3.000 lei

Reșița Urban Quest și-a desemnat câștigătorii, Premii de peste 3.000 lei

951
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Centrul de Voluntariat au organizat Reșița Urban Quest, concurs de film pentru promovarea orașului, adresat tinerilor.

Concursul de film s-a dorit a fi o provocare adresată tinerilor, de a contribui la înviorarea imaginii pe care o are Reșița. Sunt în Reșița locuri interesante, pline de povești și de istorie care cu puțin efort ar putea fi făcute mai cunoscute, readuse la viață. Tineri au idei prețioase și filmele lor pot contribui la a face Reșița mai atractivă pentru fiecare dintre cetățeni dar și pentru turiștii care o vizitează.

La concursul de filme au putut participa individual sau pe echipe, tineri cu vârsta între 14 și 35 de ani, filmul înscris trebuia să fie de maxim 5 minute, ca un exercițiu de analiză a orașului, de „căutare de comori” ce pot fi descoperite și vizitate în Reșița.

Premiile vor fi acordate de primarul Ioan Popa în cadrul unei festivități ce se va desfășura în data de 3 decembrie 2020, ora 11⁰⁰, la Primăria Reșița. În paralel cu evenimentul de premiere ce se va desfășura la Primăria Reșița, vom organiza online vizionarea filmelor prezentate în concursul Reșița Urban Quest.

Juriul a fost format din:

Oana Giurgiu: producător de film, director executiv TIFF

Florin Șerban: regizor

Cosmin Savu: jurnalist, realizator  Pro Tv “România te iubesc”

Raluca Ion-Balogh: editor Republica

Grațian Mihăilescu: fondator UrbanizeHub, antreprenor

În concurs au fost înscrise 13 filme, vă prezentăm lista câștigătorilor, urmând ca premiile obținute de fiecare să fie făcut public chiar la momentul premierii.

Câștigătorii, într-o ordine întâmplătoare, sunt: Viviana Dudă, Valentin Crista, Marian Apostol, Mădălina Gligor, Sara Cojocariu, echipa Melissa Iakab – Vanessa Voina.

Primăria Reșița asigură premiile în bani la acest concurs de filme, în valoare totală de 3.100 lei, după cum urmează:

Premiul I – 1000 lei

Premiul II – 700 lei

Premiul III – 500 lei

3 Mențiuni  – 200 lei X 3 mențiuni. Premiul special – 300 lei

Comentarii

comentarii