Acasă Actualitate Rețele Electrice Banat a devenit partener oficial al Muzeului Național de Artă...

Rețele Electrice Banat a devenit partener oficial al Muzeului Național de Artă Timișoara, consolidând angajamentul său pentru susținerea culturii și a patrimoniului cultural-artistic

DISTRIBUIȚI

Muzeul Național de Artă Timișoara anunță începutul unei colaborări cu Rețele Electrice Banat, lider important în domeniul distribuției de energie electrică din România. Implicarea mediului privat în susținerea activității muzeului reprezintă un pas important în direcția promovării culturii și a sprijinirii inițiativelor artistice  educative, de cercetare, restaurare și conservare desfășurate de Muzeul Național de Artă Timișoara.

Astfel, pentru anul 2024, Rețele Electrice Banat își asumă un rol esențial în stimularea și promovarea culturii, contribuind la extinderea accesibilității la evenimentele culturale și diversificarea acestora prin implicarea în susținerea tuturor activităților, proiectelor și programelor desfășurate de Muzeul Național de Artă Timișoara.

Prin această colaborare care reflectă viziunea comună a celor două entități de a contribui la dezvoltarea culturală și educațională a comunității, Rețele Electrice Banat își dedică resursele pentru a aduce un impact pozitiv în comunitatea în care activează și în consolidarea relațiilor cu partenerii locali.

Muzeul Național de Artă Timișoara salută cu entuziasm această colaborare și apreciază sprijinul oferit în dezvoltarea și diversificarea proiectelor culturale. ”Parteneriatul cu Rețele Electrice Banat reprezintă o oportunitate extraordinară pentru muzeul nostru de a consolida și extinde impactul nostru în rândul publicului. Apreciem generozitatea și angajamentul companiei față de cultură și artă.” a declarat Filip Adrian Petcu, managerul Muzeului Național de Artă Timișoara.

Comentarii

comentarii