Acasă Eveniment Roberta, tânăra rănită grav în accidentul în care a murit sora ei,...

Roberta, tânăra rănită grav în accidentul în care a murit sora ei, Timeea, a fost transferată la Timișoara, la Casa Austria, cu multiple fracturi costale și de membre

DISTRIBUIȚI

O familie din Săvârșin este în stare de șoc după un groaznic accident, desprins parcă dintr-un film de groază, care a avut loc, vineri, pe raza comunei Păuliș, pe DN 7. Un excavator aflat pe un trailer a căzut pe un autoturism în care se aflau două tinere. La volan era Timeea, fiica cea mare (24 de ani), care a decedat în urma impactului, iar ca pasageră era sora ei, Roberta (21 de ani), ambele tinere fiind din Săvârșin.

Roberta a fost transportată la Spitalului Județean Arad în stare gravă.

După efectuarea investigațiilor imagistice a fost diagnosticată cu politraumatisme la nivelul corpului, multiple fracturi costale și de membre. După stabilizarea pacientei, aceasta a fost transferată la Timișoara, la spitalul Casa Austria.

Roberta este profesoară de Limba Română la Școala Gimnazială Ilarion Felea.

Timeea era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, iar din această vară a devenit profesoară de religie la una dintre școlile bune ale Aradului, Școala „Mihai Eminescu”. În precedentul an școlar, Timeea a predat limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad, scrie specialarad.ro.

Alături de  familie se roagă pentru Roberta și toți creștinii Bisericii Penticostale Eben Ezer din Săvârșin- județul Arad, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii