Acasă Economic Romtelecom introduce un nou concept de produs de criză

Romtelecom introduce un nou concept de produs de criză

DISTRIBUIȚI

“Cumperi 1, primeşti 3”

Continuând ofertele de criză din acest an, Romtelecom introduce începând din 22 noiembrie, noi pachete de voce, internet si televiziune, sub conceptul „Cumperi 1, primeşti 3”: clientul poate alege un produs pe care doreşte să îl plătească şi va primi două alte produse economice, gratuit. „Cumperi 1, primeşti 3” este un pachet flexibil care îi permite clientului să îl personalizeze în funcţie de nevoile sale specifice. Pachetul are două opţiuni: clientul plăteşte un abonament eligibil şi primeşte două abonamente economice gratuite sau plăteşte două abonamente eligibile cu o reducere suplimentară şi primeşte un abonament economic gratuit. Majoritatea abonamentelor standard sunt eligibile pentru a fi incluse in pachetul „Cumperi 1, primeşti 3” (voce: Voce Fix 1000+, Voce Oriunde 2000+, Voce Fix Nelimitat, Voce Oriunde 4000+; internet: Clicknet Play, Clicknet Power; TV: Dolce Variat, Dolce Star sau Dolce iMaxim). Beneficiile promoţiei „Cumperi 1, primeşti 3” se adaugă celor acordate prin recent lansata promoţie de iarnă, disponibilă atât pentru clienţii existenţi ai Romtelecom, cât şi pentru cei noi: 200 de minute gratuite către orice destinaţie*, pentru două luni (minutele sunt activate automat prin apelarea unui număr special, “200”, fără a fi nevoie de semnarea unui contract) şi până la 800 de minute/lună către orice destinaţie, timp de 24 de luni, pentru clienţii care semnează un nou contract de voce. Produsele gratuite care pot fi introduse în pachetul „Cumperi 1, primeşti 3” sunt: Voce Zero Plus: abonament gratuit, fără minute incluse, minute gratuite cu un număr favorit în reţeaua Romtelecom, un telefon gratuit pentru noul serviciu; Clicknet Zero: abonament gratuit, viteză de download de 1 Mbps, 512 Kbps viteză pentru upload, disponibil pentru toate tehnologiile, modem de bază gratuit pentru noul serviciu; Dolce National Zero: abonament gratuit, 24 de canale, primul STB este taxat cu 30 de euro, fără TVA (cu plata integrală sau în 12 sau 24 de rate); Dolce iNational Zero: abonament gratuit, 27 de canale, include 2 canale HD, primul STB este în custodie.
„Ştim că pentru mulţi dintre români vremurile acestea sunt dificile şi de aceea ne-am bazat toate ofertele noastre semnificative din acest an pe principiul oferirii de sprijin pentru acestia şi tot în această linie lansăm astăzi produsele de tip „Cumperi 1, primeşti 3”. Pentru un preţ care variază între 6,40 şi 10,80 euro pe lună, fără TVA, clientul poate alege serviciul pe care şi-l doreşte şi primeşte două servicii economice, drept cadou din partea companiei”, spune Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom. „Le trimitem oamenilor mesajul că nu trebuie să renunţe la ceea ce le place, chiar dacă trăim vremuri dificile. Această ofertă reprezintă cel mai accesibil mod în care îşi pot acoperi toate cele trei nevoi de comunicare şi divertisment,” a adăugat acesta.
„Cumperi 1, primeşti 3” testeaza piaţa privind astfel de pachete, fiind disponibil până la sfârşitul acestui an. Clientul îşi poate păstra serviciile gratuite atât timp cât doreşte, poate să îşi sporească beneficiile prin extindere sau poate renunţa la acestea. În plus faţă de campania „Cumperi 1, primeşti 3”, tot începând cu 22 noiembrie, Romtelecom oferă, in sistem de lansare beta, clienţilor Dolce un echipament îmbunătăţit, cu capabilităţi HD, cu hard disk şi caracteristici suplimentare, numit Dolce+ PVR (Personal Video Recorder).  Noutatea privind aceste tip de echipament este dată de caracteristicile care permit utilizatorilor să aibă un control mai bun asupra conţinutului TV:  Functia Înregistrare permite utilizatorului să înregistreze conţinutul în format digital pe hard disk-ul echipamentului; utilizatorul îşi poate înregistra toate emisiunile preferate în format SD sau HD; Opreşte şi Revino – este o functie care permite utilizatorului să pună pauză în timpul transmisiunilor în direct, să deruleze înainte sau înapoi conţinutul stocat pe hard disk-ul echipamentului;  Înregistrare simultană este un serviciu care permite înregistrarea a două evenimente simultane diferite, în timp ce se urmăreşte o altă emisiune care a fost înregistrată anterior; Memoria tampon este o caracteristică ce permite înregistrarea automată a emisiunii care este urmărită în momentul respectiv; permite clientului să facă diferite acţiuni (derulare, intoarcere la transmisiunea in direct) fără a programa o înregistrare a programului respectiv; Timpul de siguranţă oferă un interval de 5 minute înainte şi după ce emisiunea este înregistrată pentru a se asigura că întregul conţinut este înregistrat corespunzător;  Functia Inregistrare seriale permite utilizatorului să înregistreze automat toate episoadele unui serial (va fi disponibilă în curând).
Tariful pentru echipamentul PVR este de 189 de euro (cu TVA), dar dacă un client se abonează la pachetul suplimentar Dolce HD primeşte o reducere de până la 60 de euro faţă de tariful de listă pentru acesta. Tehnologia HD oferă imagini de 5 ori mai clare şi culori vii care dau telespectatorului senzaţia că se află chiar în mijlocul acţiunii.

Comentarii

comentarii