Acasă Actualitate Rotary Club Timișoara: bal, primăvară și dăruire în folosul comunității

Rotary Club Timișoara: bal, primăvară și dăruire în folosul comunității

DISTRIBUIȚI

Primăvara, anotimpul visurilor și al gândurilor ce înfloresc mereu, anotimpul ales de această dată de Rotary Club Timișoara pentru un nou eveniment caritabil. ”Balul Florilor de Mai”, sâmbătă, 6 mai, la Centrul de Conferințe al Hotelului Timișoara, este prilejul de a anunța și de a găsi susținători pentru câteva proiecte importante ale clubului: Centrul de Chirurgie Infantilă din cadrul Institutului de Boli Cardio – Vasculare, Timișoara, ”Performanța în satul bănățean”, ”Școala merge mai departe”, Centrul Pentru Voi, ”Burse pentru copii”, Fundația Timișoara 89 și ”Cultura Curățeniei”. Toate sunt pentru susținerea comunității timișorene, toate sunt pentru progres, pentru a da din ceea ce înseamnă încrederea în propriile forțe altora. Celor care au nevoie de noi: copii, adulți, persoane vulnerabile sau orașului aflat în anul Capitalei Culturale Europene.

Balul clubului, la care vor participa oaspeți și prieteni dragi, va aduce sub lumina reflectoarelor selecții din ”Fantoma de la Operă”, un musical de succes compus de Andrew Floyd Weber, sub bagheta dirijorului Andreas Sthein. Interpreții sunt: Diana Pop, Mona Larion, Melania Jurchița și Bogdan Aungurence. Coregrafia: Miriam Vlad.

Guvernatorul Districtului 2241, România – Republica Moldova, Florin Mărginean a transmis un mesaj un mesaj dedicat zilei de 6 mai: ”Dragi prieteni în Rotary, gândul meu bun se îndreaptă către toți membrii clubului care reușesc să pună atât de bine în valoare comunitatea locală, dar și către cei care vă susțin. Dragii mei, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți în Rotary! Știu că nu este ușor, dar prietenia dintre membrii clubului este unul dintre atuurile puternice în tot ceea ce faceți. Vă încurajez să nu renunțați!”

La Balul Florilor de Mai va fi prezent și IPSS Ioan, Mitropolitul Banatului, care, ca de obicei, va arăta generozitatea sa față de proiectele clubului.

Sponsorii evenimentului sunt: Bega Grup, Galeria 1, Centrul Euro, Agasi, Sar Security, smart wood, Muhle, Iosefine Apartments Residence, bWines, Atlas Hotel, Berg Banat, Cofetăria Timeea, Loxan.eu, Alexandrion Group, Hotel Timișoara, Grimet Construct, Grafoprint, Restaurant 23, Clinica Boia, Ziua de Vest, Profi, Berea Timișoreana, Crama Dealul Dorului.

Comentarii

comentarii