Acasă Sport Rugby SCM Timișoara organizează, sâmbătă, Memorialul Cristi Breb&Chester Williams

Rugby SCM Timișoara organizează, sâmbătă, Memorialul Cristi Breb&Chester Williams

DISTRIBUIȚI

Rugby SCM Timișoara organizează, sâmbătă, 24 iulie, Memorialul Cristi Breb&Chester Williams. Evenimentul va consta într-un turneu pentru copii și juniori și într-un meci demonstrativ de rugby.

La copii (rugby în 7) se va juca la categoriile 8, 10, 12 și 14 ani, cu echipe din Oradea, Tg. Mureș, Arad, Piatra Neamț, Sibiu, alături de combinata Warriors-SCM Timișoara. Tinerii clubului  vor evolua și la categoria juniori, 15-17 ani. Meciurile vor începe la ora 10,30 și vor avea loc de-a lungul întregii zile.

Memorialul se va încheia cu un meci de old boys, între o selecționată a Timișoarei și una a Bucureștiului. Partida se va disputa în memoria lui Cristi Breb, fost jucător al Timișoarei, și în memoria lui Chester Williams, campion mondial cu Africa de Sud, ca jucător și campion al României cu Timișoara, ca antrenor  -a explicat Adrian Schindarli.

Toate partidele vor avea loc la stadionul Gheorghe Rășcanu, din cartierul Ronaț, str. Theodor Aman nr. 11.

Centrul Khvicha Jgerenaia a devenit jucătorul echipe SCM Timișoara. Gruzinul în vârstă de 25 de ani (născut la 3 martie 1996) a semnat un contract valabil până la finele anului 2022, cu posibilitate de prelungire.

Jgerenaia a evoluat în ultimii trei ani la CSM Știința Baia Mare, cu care a cucerit două titluri de campion (2019 și 2020) și o Cupă a României (2020).

Anterior, centrul de 1,81 m și 90 kg a evoluat în SuperLiga Ucraineană, în tricoul formației Rugby Club Kredo 63 Odessa.

„Sunt foarte bucuros pentru transferul la Timișoara, echipă pe care o cunosc din duelurile avute de-a lungul acestor ani. Abia aștept să debutez!”, a declarat jucătorul georgian.

 

Comentarii

comentarii