Acasă Actualitate S-a inaugurat noul hotel de cinci stele din Timișoara. Viceprimarul Tabără: „Pentru...

S-a inaugurat noul hotel de cinci stele din Timișoara. Viceprimarul Tabără: „Pentru mine ca timișorean liberal e un eveniment grozav”

DISTRIBUIȚI

Zet Hotel, al doilea hotel de cinci stele din Timișoara, după Trezor, aflat la intrarea în Ghiroda, a fost inaugurat joi, 14 septembrie. Hotelul s-a construit pe locul fostei pensiuni Valery 1 de pe strada Lidia, deținută de Cristian și Daniela Zetu. Sunt două clădiri noi, cu o arhitectură deosebită, într-un stil neoclasic de secol XIX.

Hotelul pune la dispoziția clienților 48 de camere și 11 apartamente cu dotări luxoase și confort de cinci stele, fiecare cu decor unic, distribuite pe trei etaje. Serviciile și facilitățile vor fi de asemenea la cele înalte nivele.

La evenimentul de inaugurare a participat și viceprimarul Cosmin Tabără, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa hotelului.

„Aparent, nu e un lucru despre care să scrii ca și cum ar fi ceva aparte. Și totuși, pentru mine ca timișorean liberal e un eveniment grozav. Asta fiindcă proprietarii sunt timișoreni, adică provin din mediul privat de afaceri local. Cristi și Daniela Zetu au demonstrat, în mai bine de 20 ani de business, că atunci când îl faci corect, afacerea duce la succes. Îi felicit, mă bucur că oferă locuri de muncă și, totodată, că aduc un plus de calitate pentru turiștii ce ne vizitează orașul. Fiindcă este evident pentru toată lumea că hotelurile sunt cei mai eficienți ambasadori ai orașelor fiind cartea lor de vizită.

Timişoara nu numai că merită să aibă un hotel de 5 stele, ci este obligată să aibă un asemenea hotel. În plus, sunt convins că și alții investitori îi vor urma exemplul din simplul motiv că dezvoltarea Timișoarei impune un astfel de business”, a scris Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.

Zet Hotel dispune și de două săli de conferință ultramoderne, cu o sută de locuri, dotate cu echipamente de ultimă generație pentru a susține întâlnirile de afaceri și prezentările corporate. Hotelul are și un restaurant pe măsură, Aquarella.

Zet nu este singurul hotel care se va deschide în Timișoara în perioada următoare. Hotel Branco, de patru stele, care se află pe strada Brâncoveanu, va oferi 50 de locuri de cazare și urmează să fie inaugurat în această toamnă.

Comentarii

comentarii