Acasă Eveniment Scene șocante în vestul țării. Un tânăr drogat și beat a vrut...

Scene șocante în vestul țării. Un tânăr drogat și beat a vrut să smulgă un copil de aproape 2 ani și jumătate din braţele mamei

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Hunedoara au deschis dosar penal, după ce un tânăr a încercat să smulgă un copil din braţele mamei sale, în zona unei pieţe din Deva. Bărbatul a fost prins de trecători, până la sosirea echipajelor de poliţie şi a fost internat într-o secţie de Psihiatrie. 

”Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă  112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr  (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ hunedoara.

La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a dus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

Poliţiştii au precizat că tânărul are 29 de ani, iar copilul doi ani şi jumătate.

Bărbatul ar fi motivat că i s-a părut că ar fi propriul copil în braţele femeii.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările.

Comentarii

comentarii