Acasă Sport SCM Mozzart Bet Timișoara intră în competiție marți, în Liga Națională

SCM Mozzart Bet Timișoara intră în competiție marți, în Liga Națională

DISTRIBUIȚI

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a stat în prima etapă programată în acest an în Liga Națională de baschet, dar intră în competiție marți, 9 ianuarie, la ora 17.45. Jucătorii dispută restanța din etapa a IX-a, cu CSM Tg. Jiu, în deplasare.

De altfel, Leii din Banat vor evolua în deplasare în toate primele trei partide. După înfruntarea din Gorj, urmează meciul cu Dinamo, de la București (vineri, 12 ianuarie, ora 17.45) și cel din Cehia, cu BC Kolin, de miercuri, 17 ianuarie, din Alpe Adria Cup.

În Liga Națională, ca urmare a succesului obținut sâmbătă de Dinamo, cu CSO Voluntari (76-70), ecuația calificării în Top 10 este clară. Echipa noastră obține accesul în grupa de elită dacă va câștiga ultimele trei partide rămase din sezonul regular. Este vorba despre cele de la Tg. Jiu și București, dar și despre cea cu CSM Tg. Jiu, de acasă, de sâmbătă, 20 ianuarie, din ultima etapă.

„Începem anul cu trei meciuri pe teren străin, toate dificile și foarte importante pentru noi. În campionat, ne dorim trei victorii în cele trei meciuri din sezonul regular. Noi mereu ne batem pentru a învinge și o vom face și acum, când presiunea a devenit mare, însă ăsta este sportul, joci mereu sub presiune. Cât despre primul adversar, Tg. Jiu face un sezon bun, dar noi mergem acolo să ne apărăm blazonul și să învingem”, a spus Lazar Laszlo, căpitanul SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Ambele meciuri din această săptămână, cele de la Tg. Jiu și București, pot fi urmărite la Digi Sport.

 

Comentarii

comentarii