Acasă Sport SCM Politehnica Timișoara J3 de handbal juniori 3 a câștigat grupa din...

SCM Politehnica Timișoara J3 de handbal juniori 3 a câștigat grupa din care a făcut parte în prima fază a Campionatului Național

DISTRIBUIȚI

Echipa SCM Politehnica Timișoara J3 de handbal juniori 3 a câștigat grupa din care a făcut parte în prima fază a Campionatului Național. SCM Politehnica Timișoara a terminat învingătoare în toate cele 14 partide disputate în Grupa K.

Alb-violeții au urcat în faza secundă, împreună cu CSM Reșița, pe care a depășit-o cu 33-18, în deplasare, și cu 36-30, acasă. Echipa antrenată de Daniel Morar avansează în faza a doua cu aceste patru puncte cucerite împotriva cărășenilor.

Tot 4 puncte are Academia Minaur Baia Mare, iar LPS Bihorul Oradea și Liceul Liviu Rebreanu Turda pornesc la drum cu câte două puncte. Fără punct sunt la start CSM Reșița și LPS Bistrița.

Echipa noastră a stat ieri, în prima etapă și va juca în deplasare, la 21 martie, la Turda.

„Este bine că am stat în această primă rundă, pentru că am avut câțiva jucători cu viroză și nu știu dacă i-am fi putut recupera. Vom întâlni în etapa a doua un club de tradiție, vicecampioana en titre a juniorilor 3. Copiii sunt nerăbdători să revină pe teren și sper să facem surpriza peste trei săptămâni, la Turda”, a spus Daniel Morar, antrenor SCM Politehnica Timișoara J3.

Ieri, în runda primă din Grupa Valoare 4, s-au înregistrat rezultatele: Academia Minaur – LPS Bihorul 35-29 și LPS Bistrița – Liceul Liviu Rebreanu 38-44.

Primele două clasate din cele patru Grupe Valoare obțin accesul la turneul final.

 

Comentarii

comentarii