Acasă Sport SCM Politehnica Timișoara și Steaua București se confruntă în Cupa României, la...

SCM Politehnica Timișoara și Steaua București se confruntă în Cupa României, la Sighișoara

DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica Timișoara și Steaua București se reîntâlnesc la 14 zile distanță de la disputa lor din campionat. La 23 martie, handbaliștii noștri câștigau, pe teren propriu, cu 34-26, într-o partidă din Liga Națională.

Acum, cele două grupări se întâlnesc în Cupa României, la Sighișoara, noua casă a bucureștenilor. Disputa contează pentru turul secund al Cupei României și are loc în manșă unică.

Alb-violeții vin după victoria de duminică, 3 aprilie, cu CSM Bacău (30-25, în deplasare), succes care i-a urcat pe locul al doisprezecelea.

Steaua este pe poziția a doua în Liga Zimbrilor și vine și ea după un succes important în campionat, 35-30, tot la Sighișoara, cu Potaissa Turda.

„Așa cum am mai spus-o, abordăm fiecare meci la victorie. Dacă ne iese, e foarte bine, dacă nu, muncim mai departe. Sunt bucuros că jucăm de la egal la egal cu echipe mai valoroase decât noi. Sunt fericit pentru prima victorie în deplasare și sper din tot sufletul ca meciurile care urmează, inclusiv cel de Cupa României,  să fie bune pentru noi și să aducem bucurie timișorenilor”, spune Horvath Atilla, antrenor principal.

Partida Steaua – SCM Politehnica Timișoara are loc miercuri, 6 aprilie, ora 19,15, iar câștigătoarea se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

 

Comentarii

comentarii