Acasă Administraţie Se lucrează la Conacul Mocioni. Un sfert din investiție, deja finalizată

Se lucrează la Conacul Mocioni. Un sfert din investiție, deja finalizată

DISTRIBUIȚI

 Consiliul Județean Timiș a anunțat că la Castelul Mocioni au fost efectuate lucrări de consolidare la porticul posterior, s-a lucrat la desfacerea învelitoarei, s-a reparat sarpanta și s-a realizat infrastructura de instalații. Lucrările de reabilitare la Conacului  din Foeni au ajuns la un sfert din total.

Până în acest moment, 25% dintre lucrările începute pentru reabilitarea clădirii din Foeni au fost realizate. Lucrările de restaurare decurg cu atenție la detalii și la asigurarea calității necesare readucerii Conacului Mocioni la strălucirea de altădată.

“Sunt bucuros că lucrările de pe șantierul Conacului Mocioni înaintează într-un ritm care face posibilă finalizarea proiectului în primăvara anului viitor. Nu avem întârzieri majore, iar raportul vizitei de monitorizare ne confirmă că suntem pe drumul cel bun” a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Reabilitarea, refuncționalizarea și revitalizarea Conacului Mocioni este o investiție de aproape 17 milioane lei și este implementată de Consiliul Județean Timiș cu ajutorul  fondurilor nerambursabile norvegiene.

Comentarii

comentarii