Acasă Cultura Seeing Ukraine, la UV Timișoara

Seeing Ukraine, la UV Timișoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 5-8 mai, FunkForum e.V, în co-operare cu Institutul Francez din România, Jane Rozbytska (liderul informal al comunității ucrainene din Timișoara și președinte al ONG-ului Faina UA) și Marta Pogorila (director artistic al Black Sea Arts Festival), organizează prima ediție a festivalului de film ucrainean, Seeing Ukraine.

Desfășurat între 5 și 8 mai, la Universitatea de Vest din Timișoara, grădina Institutului Francez din Timișoara și mansarda Facultății de Artă și Design, festivalul filmului ucrainean vă invită să vedeți Ucraina, să explorați poveștile unor oameni curajoși și rezilienți care au luptat și continuă să lupte pentru independență și un viitor pașnic.

Participarea la eveniment este gratuită și reprezintă un act de solidaritate și susținere reciprocă.

În plus, în serile de 5, 6 și 7 mai, invitații vor fi întâmpinați de o parte din comunitatea ucraineană stabilită în Timișoara, care va pregăti o recepție ucraineană pentru oaspeți.

Acest eveniment este găzduit de Universitatea de Vest Timișoara și sponsorizat prin amabilitatea ifa (Institut für Auslandsbeziehungen – Institutul pentru Relaţii Externe), Auswärtiges Amt (Ministerul Federal de Externe al Germaniei) și Institutul Francez din România.

Comentarii

comentarii