Acasă Actualitate Shopping Sunday, ziua dedicată reducerilor, revine la Shopping City Timișoara, pe 24...

Shopping Sunday, ziua dedicată reducerilor, revine la Shopping City Timișoara, pe 24 ianuarie

378
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara s-a pregătit pentru o nouă experiență de Shopping Sunday – o zi întreagă de reduceri și premii instant în deplină siguranță. Duminică, 24 ianuarie, între orele 10:00 – 21:00, magazinele îi așteaptă pe vizitatori cu super reduceri de Shopping Sunday la cele mai cool ținute de iarnă, iar cumpărăturile de sezon le vor aduce pe loc, la Info Point, unul dintre cele 700 de premii – 500 măști de protecție, 100 de ursuleți de pluș Smyk și 100 de cafele GUAU.

Shopping Sunday îi așteaptă în magazinele preferate pe toți pasionații de fashion și nu numai cu discounturi la colecțiile de iarnă, iar cumpărăturile sunt răsplătite cu premii instant:

  • pentru cumpărături de minimum 200 lei pe maximum 3 bonuri fiscale, clienții primesc pe loc o mască de protecție
  • pentru cumpărături de minimum 250 lei pe maximum 3 bonuri fiscale, primesc pe loc un voucher GUAU pentru gama de produse pe bază de espresso (espresso, cappuccino, flat white, latte machiato)
  • pentru cumpărături de minimum 300 lei pe maximum 3 bonuri fiscale, primmesc pe loc un ursuleț SMYK
  • pentru cumpărături de 400 lei pe maximum 2 bonuri fiscale din magazine sau pe maximum 1 bon fiscal din hipermarketul Carrefour, pot câștiga un voucher de 30 de lei.

Shopping City Timișoara: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19 

Shopping City Timișoara a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Timișoara a implementat toate măsurile necesare de prevenție,  în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, Shopping City Timișoara garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Mai multe detalii despre toate surprizele pregătite de SHOPPING CITY TIMIȘOARA pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook, dar si pe Instagram.

Comentarii

comentarii