Acasă Anunturi SN AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA “TRAIAN VUIA” SA anunţă Licitaţia Publică Deschisă, pentru...

SN AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA “TRAIAN VUIA” SA anunţă Licitaţia Publică Deschisă, pentru închirierea a două spaţii cu destinaţia “FOOD COURT”

DISTRIBUIȚI

Cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, anunţă Licitaţia Publică Deschisă, pentru închirierea a două spaţii cu destinaţia “FOOD COURT” situate în zona securizată a noului Terminal de Plecări Curse Externe, la etajul 1 – Lotul 1 şi Lotul 2.

Licitaţia va avea loc în data de 09.02.2024, ora 10:00, la sediul SN Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” SA.

Contravaloarea garantiei de participare la licitatie este de 6.400 euro pentru Lotul 1 si de 6.200 euro pentru pentru Lotul 2.

Documentaţia privind  licitaţia poate fi procurată (gratuit) începând cu data prezentului anunţ, de la sediul  S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte şi Achiziţii Publice, sau în baza unei solicitări trimise pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Data şi ora limită de depunere a ofertelor este 09.02.2024, ora 09:00 la sediul aeroportului, Biroul Registratură.

Informaţii şi clarificări privind documentaţia de atribuire şi desfăşurarea licitaţiei se pot obţine printr-o solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Comentarii

comentarii