Acasă Eveniment Șoferul unui autobuz STPT, operat de urgență, după ce a fost bătut...

Șoferul unui autobuz STPT, operat de urgență, după ce a fost bătut de un pasager. Agresorul este căutat de poliție – video

DISTRIBUIȚI

Șoferul unui autobuz de pe linia Expres 3 din Timișoara a fost luat la bătaie de un pasager recalcitrant. Încercând să se apere, conducătorul auto cade pe trotuar. Agresorul îl mai lovește o dată, și pleacă de la locul faptei. Victima povestește că bătăușul i-ar fi reproșat că nu a deschis ușa din dreptul lui, la oprirea în stație, ci o alta.

De aici ar fi pornit întreg scandalul. Șoferul lovit a fost dus la spital, unde a fost operat la șold. Victima a depus plângere, iar polițiștii îl caută pe agresor. Bărbatul va fi cercetat pentru lovire și alte violențe.

„La data de 26.04.2024, în jurul orei 17:47, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că şoferul unui autobuz, în vârstă de 63 de ani, ar fi avut un conflict cu un pasager, în staţia Calea Martirilor din Timişoara, ulterior fiind lovit de acesta. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Timiş.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii