Acasă Politica Subprefectul Andrei Molnar, ales președinte UDMR Timiș

Subprefectul Andrei Molnar, ales președinte UDMR Timiș

953
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 12 iunie, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul a avut loc o întrunire electivă a UDMR Timiș. În cadrul acesteia, actualul subprefect al județului Timiș, Andrei Molnar, a fost ales președinte al filialei județene. De altfel, acesta ocupa, și până să fie ales, poziția de președinte interimar al UDMR Timiș.

Ședința de sâmbătă a fost deschisă de mesajele de salut ale invitaților, după care actorii Teatrului Maghiar de Stat „Csíki Gergely” Emília B. Borbély și Csaba András Molnos au delectat participanții cu o producție artistică. S-a trecut mai apoi la prezentarea raportului conducerii și organizarea efectivă a alegerilor.

Pe lângă poziția de președinte al Filialei Județene UDMR Timiș, au fost înaintate spre alegeri și cele pentru membri delegați în Consiliul Reprezentanţilor Unionali, a membrilor Consiliul Delegaților Județeni, a membrilor Comitetului Județean de Audit, a membrilor Comitetului Județean de Etică și a Comitetului de Supraveghere a Regulamentului. În ședința care a durat mai mult de trei ore au fost votate și modificări al Regulamentului de funcționare și au fost aleși delegații județeni la Congresul Uniunii Democrate Maghiare din România din 17 septembrie 2021.

Andrei Molnar a fost votat în unanimitate drept președinte de filială de cei 127 de delegați prezenți, care și-au exprimat opțiunea prin vot secret. În Consiliul Reprezentanţilor Unionali, pe lângă noul președinte, organizația județeană va fi reprezantată de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava, și Imre Farkas, fostul viceprimar al Timișoarei.

Comentarii

comentarii