Acasă Actualitate Super Bedro se întoarce! Laviniu Bedrosian revine în funcţia de inspector guvernamental!

Super Bedro se întoarce! Laviniu Bedrosian revine în funcţia de inspector guvernamental!

384
DISTRIBUIȚI

laviniu bedrosian 9

Laviniu Bedrosian, zis şi Super Bedro, se întoarce în funcţia de inspector guvernamental. Acesta a fost eliberat din funcţie în toamna anului trecut. A atacat în instanţă această decizie, iar acum i s-a dat câştig de cauză.

Laviniu Bedrosian e cunoscut în administraţia timişeană. A devenit celebru atunci când a fost şef al Corpului de Control de la Prefectura Timiş – când a avut o activitate serioasă. Controla tot, de la steagurile instituţiilor până la probleme de fond funciar. Aunci şi-a căpătat şi numele de Super Bedro. A continuat în administraţie şi a devenit subprefect. De fapt, Bedrosian şi-a dorit şi îşi doreşte să facă administraţie, nu politică.

„Eu asta mă pricep, asta fac”

A fost schimbat din funcţia de subprefect şi a devenit inspector guvernamental. S-a ţinut şi de această funcţie şi a făcut treabă, deşi aceasta era practic o modalitate de a-i trage pe foştii prefecţi şi subprefecţi schimbaţi din funcţie pe linie moartă. A fost demis din această funcţie. Dar nu s-a lăsat. A atacat decizia în instanţă şi acum a câştigat. Trebuie repus în funcţie! „Toamna trecută, în septembrie, m-au eliberat din funcţie. Am dat în judecată şi acum trebuie să mă repună în funcţie. Voi fi în continuare inspector guvernamental pe Timiş. Aveam atribuţii pe partea de situaţii de urgenţă, am făcut planurile la primării, dotări pe zona de situaţii de urgenţă şi gestionarea situaţiilor de urgenţă şi pe fondurile europene. Eu asta mă pricep, asta fac, cunosc judeţul, autrităţile, ISU, prefectură, Direcţia Apelor”, spune Laviniu Bedrosian.

Comentarii

comentarii