Acasă Sport Sute de copii din România și Serbia vor participa la ”Cupa Moșnița...

Sute de copii din România și Serbia vor participa la ”Cupa Moșnița Nouă pentru Copii și Juniori”

2058
DISTRIBUIȚI

Un eveniment de amploare se va desfășura în perioada 18-26 noiembrie la doi pași de Timișoara, în Moșnița Nouă.  ACS Free 4 Fight și Primăria și Consiliul Local Moșnița Nouă organizează Cupa Moșnița Nouă pentru Copii și Juniori. La eveniment vor participa sute de copii, din România și Serbia, care vor concura la handbal, baschet, fotbal, Ju-Jitsu, Hand to Hand Fighting și Kickboxing.

Concursul se va desfășura în Sala de Sport a Primăriei din Moșnița Nouă și va începe în 18 noiembrie 2017, de la ora 9 cu meciurile de handbal. În 19 noiembrie va fi rândul baschetbaliștilor să se întreacă, iar din 20 până în 24 este programat concursul de fotbal. Ultimele două zile ale evenimentului vor fi dedicate artelor marțiale. În 25 noiembrie se vor desfășura întrecerile de Ju-Jitsu și Hand to Hand Fighting, iar în 26, în ultima zi, va avea loc concursul de Kickboxing. Competiția este împărțită pe două categorii de vârstă, 7-10 și 11-14 ani, iar la ea vor participa copii din România (Moșnița Nouă, Timișoara, Deta, Buziaș, Izvin, Sânandrei, Cărpiniș, Liebling, Arad, Drobeta Turnu-Severin, Slatina, București, Bacău, Giurgiu și Bistrița) dar și din Serbia (Vârșeț).

Cupa Moșnița Nouă pentru Copii și Juniori este o inițiativă a Primăriei și Consiliului Local Moșnița Nouă în colaborare cu  ACS Free 4 Fight Moșnița Nouă. Clubul este condus de polițiștii Marius Ciocoiu, șeful Poliției Moșnița Nouă, și Dorin Alexandu, polițist local în comuna Moșnița Nouă. La organizarea evenimentului au contribuit și patronii de pensiuni și hoteluri din zona localității care le-au pus la dispoziție locuri de cazare pentru sportivi și arbitrii.

Comentarii

comentarii