Acasă Eveniment Tânăr găsit spânzurat în pădure. În vară amenința pe Facebook că se...

Tânăr găsit spânzurat în pădure. În vară amenința pe Facebook că se sinucide

1388
DISTRIBUIȚI

Tânărul arădean, care a amenințat în vară că se va sinucide, a fost găsit spânzurat în pădurea de la Măltăreț. Andrei Vasilescu, în vârstă de numai 20 de ani, a postat în data de 28 iunie un mesaj alarmant pe pagina sa de Facebook în care anunța că se va sinucide, iar după aceea a dispărut și nimeni nu a mai știut nimic de el. Alături de mesaj, tânărul a postat o fotografie cu un ștreang legat de un copac.

De atunci, familia și poliția l-au căutat neîncetat. Miercuri, 10 octombrie, o persoană a alertat autoritățile cu privire la un cadavru găsit în Pădurea Ceala. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit trupul tânărului, care se spânzurase cu destul de mult timp în urmă, ținând cont de stare avansată de putrefacție a cadavrului, în pădurea de lângă Balta Măltăreț.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, nu există semne de violență, motiv pentru care nu este vorba de o moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cauza morții și data la care aceasta s-a produs, scrie newsar.ro.

Comentarii

comentarii