Acasă Actualitate Târg imobiliar la Iulius Mall Timişoara

Târg imobiliar la Iulius Mall Timişoara

DISTRIBUIȚI

Locuri de parcare rezervate după ora 17„Acasă pentru toţi”
Apartamente în blocuri noi sau case în cartiere rezidenţiale? Calitate germană garantată pentru casele pe structură de lemn, decoraţiuni pentru casă şi grădină, soluţii de finanţare?

Dacă vă interesează măcar unul din aspectele menţionate mai sus vă invităm în acest weekend la Iulius Mall, unde va avea loc cea de-a treia ediţie a evenimentului imobiliar „Acasă pentru toţi”, organizat de agenţia Adventis la Iulius Mall Timişoara.

Cum piaţa este în prezent în blocaj, evenimentul imobiliar reprezintă o foarte bună oportunitate, atât pentru ofertanţi cât şi pentru cumpărători de a se întâlni şi a vedea cum pot să „micşoreze distanţa ce îi desparte”. Practic târgul este cel mai mare loc de întâlnire a cererii cu oferta şi se adresează tuturor, deoarece expozanţii vor acoperi o diversitate de segmente legate de casă.

Astfel, cei care doresc o locuinţă vor avea de ales între un apartament cu una, două sau 3 camere în cadrul unuia din proiectele rezidenţiale: My Family Residence dezvoltat de Benţa Imobiliare, Barcelona Residence al dezvoltatorului Sinergy Est, Muzicescu 23 implementat de SARA Investment sau Minerva Residence, respectiv o casă în cadrul cartierului de la Ghiroda construit de Mega Group Construcţii şi Imobiliare sau case pe structură de lemn la preţuri foarte accesibile, oferite în cadrul târgului de Chiulan House Factory, K+E Imobiliare şi Woodman.

Pentru cei care au deja o locuinţă şi doresc să o redecoreze, evenimentul „Acasă pentru toţi” aduce noi idei în amenajarea căminului: de la parchet din cele mai rafinate esenţe, la mobilă modernă, şeminee deosebite, şi chiar mobilier din fier forjat pentru terase şi grădină. Toate sunt motive de atracţie pentru foarte mulţi potenţiali cumpărători.

Căutaţi idei pentru redecorarea casei sau a apartamentului, dar nu aveţi un buget alocat încă? Nimic mai simplu. Standul media din cadrul evenimentului imobiliar vă pune la dispoziţie, gratuit, ultimele numere din revistele de specialitate Casa Lux, Casa de Vacanţă, DECO, 100% Construct şi Ioana – Locuinţa mea. Deci, chiar dacă nu doriţi să achiziţionaţi o locuinţă, aveţi totuşi un motiv să veniţi la evenimentul imobiliar din 28 – 29 martie, pentru a afla ultimele tendinţe în amenajările interioare.

Evenimentul se desfăşoară pe cele două zile, în Iulius Mall Timişoara – demisol şi parter, conform programului de funcţionare a mall-ului, adică între orele 10.00 şi 22.00 şi promite să fie un eveniment cu bugete, oferte, participanţi, clienţi şi tranzacţii deosebit de interesante.
L.P.

Comentarii

comentarii