Acasă Cultura Teatrul German Timișoara organizează un spectacol interactiv clasic, online, în pandemie, după...

Teatrul German Timișoara organizează un spectacol interactiv clasic, online, în pandemie, după Cehov – Pescărușul

1023
DISTRIBUIȚI

Teatrul German Timișoara organizează, miercuri, 16 decembrie 2020, de la ora 19:30, online, pe zoom, un spectacol clasic, o adaptare liberă după A. P. Cehov – Pescărușul,  regia: Paula Breuer (a. G.) și Olga Török.

Spectacolul va fi live pe ZOOM, iar numărul locurilor este limitat. Pentru a participa puteți trimite un e-mail de confirmare, până marți, 15 decembrie – la adresa online@dstt.ro pentru a primi linkul de acces. E-mailul de acces pe zoom va trebui să fie același cu cel cu care cereți linkul de acces.

”Spectatorii vor rămâne anonimi pe tot parcursul spectacolului, o vor putea vedea doar pe actriță, fără ca ea să îi vadă pe ei. Comunicarea în timpul spectacolului se va efectua pe alte căi.

Nu vom face live stream pe Facebook sau Youtube pentru a păstra intimitatea unui spectacol de teatru și posibilitatea spectatorilor de a intra în spațiul de joc al actriței”, anunță Teatrul German Timișoara.

Actriță, Olga Török, o joacă pe Nina, tânăra din drama cehoviană, care e la rândul ei actriță. Nina, care își destăinuie experiențele dureroase și în același timp poate privi încrezătoare în viitor, ridică întrebări la care Olga își dorește răspunsuri.

Ce înseamnă meseria actorului dacă teatrul trece în online și sala de spectacol rămâne goală? Cât de bine poți rezista în timpul „distanțării sociale”? Cum percepe publicul un spectacol în care lipsește întâlnirea reală dintre actor și spectator? Nina povestește și Olga pune întrebări. Sau e invers, Nina pune întrebările în timp ce Olga împreună cu publicul caută răspunsuri? Pentru că și spectatorii sunt invitați în acest spectacol interactiv, la dialog cu Nina/Olga.

Comentarii

comentarii