Acasă Actualitate Teatrul Maghiar Timișoara caută voluntari pentru organizarea Festivalului Euroregional de Teatru –...

Teatrul Maghiar Timișoara caută voluntari pentru organizarea Festivalului Euroregional de Teatru – TESZT 2022

DISTRIBUIȚI

Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT va avea loc între 22-29 mai 2022 și caută timișoreni care vor să fie voluntari la organizarea și desfășurarea festivalului.

TESZT are nevoie de forțe proaspete: sunt căutați voluntari pentru plasare public, creare conținut pentru blogul festivalului (recenzii, foto, video), editare foto-video, revizie texte pentru supratitrare, organizare materiale promoționale, recepție invitați, ghidaj spectatori spre locații, suport tehnic, realizare supratitrare etc.

Cei interesați se pot înscrie la teszthelp@tm-t.ro până în  1 mai 2022. În scrisoarea de intenție trebuie menționate experiența, motivația de a face voluntariat și ce activitate în susținerea festivalului preferă. Festivalul le oferă voluntarilor acces liber la spectacole în limita locurilor rămase neocupate, materiale promoționale și oportunitatea de a interacționa cu un mediu cultural internațional.

TESZT, unul dintre cele mai importante evenimente culturale pe plan regional, va reuni spectacole produse de  companii din Ungaria, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Croația, Bulgaria, Franța, Italia, Germania și România.  Programul va include și concerte de jazz și rock. Toate spectacolele din programul festivalului sunt traduse în limbile română, maghiară, engleză.

 

 

Comentarii

comentarii