Acasă Eveniment Telefonul folosit la asasinarea lui Ioan Crişan este un model Alcatel

Telefonul folosit la asasinarea lui Ioan Crişan este un model Alcatel

DISTRIBUIȚI

Telefonul folosit la asasinarea lui Ioan Crişan este un model Alcatel.

Anchetatorii au crezut, iniţial, că ucigaşul ar fi fost folosit un telefon mobil vechi, fără GPS şi care nu putea fi conectat la internet.

Dar se pare că nu. ”Telefonul nu era chiar atât de vechi. Avea inclusiv un slot în care putea fi introdus un card de memorie”, spun surse din anchetă, citate de jurnaliştii de la aradon.ro.

Astfel, modelul telefonului este mult mai nou decât s-a crezut iniţial.

Telefonul care a declanşat bomba ucigaşă ar fi fost realizat de producătorul Alcatel, dar deocamdată nu se cunoaşte modelul exact.

Omul de afaceri Ioan Crişan a fost asasinat pe 29 mai, după ce o bombă a fost amplasată sub maşina sa.

Ultima persoană care l-a văzut în viață, sâmbătă, pe omul de afaceri Ioan Crișan, înainte ca acesta să moară ars în explozia mașinii sale, spune că probabil ”a fost ceva planificat”.

”În momentul în care a intrat în parcare nu a stat foarte mult, a mers să bea o cafea la cafenea, cum făcea el de obicei.

În momentul în care noi ne pregăteam să deschidem și eram fiecare cu treaba lui, dintr-o dată am auzit explozia foarte puternică, am văzut o lumină roșie. Nu știam ce se întâmplă, apoi, la câteva secunde a început să ia foc, un fum gros.

A stat cam 5-10 minute la terasă.

Cineva a încercat cu un extinctor mai micuț să stingă incendiul, dar în momentul în care a văzut că ieșea fum foarte puternic s-a speriat și a văzut că nu are ce să facă. În acel moment, focul s-a pornit și mai tare.

Probabil că ceva de la rezervor s-a scurs sau probabil că ceva a fost planificat”, a spus o tânără, ultima persoană care l-a văzut în viață pe omul de afaceri.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii