Acasă Sport Timişoara are viitor sub panou

Timişoara are viitor sub panou

DISTRIBUIȚI

Baschetul are viitor la Timişoara. Dacă BCM Elba este la doar o victorie de finala Campionatului Naţional de baschet, juniorii (under 18) de la CSŞ Bega atacă şi ei podiumul naţional.

La un pas de podium…

Echipa de fete de la CSŞ Bega, recent înfiinţată, a dat startul performanţelor baschetului bănăţean.
Asta după ce au reuşit, în doar două partide, să tranşeze meciul de baraj pentru promovarea în prima ligă. Juniorii de la acelaşi club din Timişoara le-au urmat performanţa şi s-au calificat fără probleme la turneul final.
Turneu unde elevii lui Mircea Albu şi Mihai Bolcu fac legea, la Otopeni.
În primele două zile, timişorenii au învins lejer echipele Phoenix Galaţi (100-87) şi LPS Oradea (86-61). Meciul decisiv va fi împotriva gazdelor de la CS Otopeni.
Partida va stabili cine va merge în semifinale de pe primul loc. Formaţia timişoreană arte în lot câţiva jucători de mare perspectivă ca: Zoran Milencovici, George Toth, Ovidiu Mogosanu, Aref Gyori, Leonard Filip, Adrian Olah sauVlad Pentiliciuc.
Tot la Otopeni, Elba Timişoara are marea şansă de a se califica în finala Campionatului Naţional de baschet, fără a mai juca o eventuală partidă decisivă în sala “Constantin Jude”, dacă va învinge în cel de-al patrulea meci al semifinalei.

Comentarii

comentarii