Acasă Sănătate Timișoara a fost trei zile locul în care 300 de medici specialiști...

Timișoara a fost trei zile locul în care 300 de medici specialiști din România au pus la punct noi metode de luptă împotriva teribilelor maladii infecțioase

DISTRIBUIȚI

Timișoara a fost, timp de 3 zile, locul în care cei mai buni specialiști în boli  infecțioase din întreagă țară au discutat despre cele mai noi metode de luptă împotriva teribililor maladii cum sunt HIV/SIDA, hepatite, infecții de sistem nervos central, boli eruptive, gastro-enterocolite, gripa porcină sau aviară, COVID 19 sau variola maimuței

Peste 300 de medici din întreagă țară au venit la Timișoara pentru a lua parte la cel mai important eveniment medical al acestei primăveri.

Au fost 3 zile pline de prezentări, dezbateri, analize, dar s-au pus și bazele unor noi proiecte de colaborare științifică.

Printre temele ce vor fi abordate în cadrul Conferinței Naționale de la Timișoara se numără: terapia antiretrovirală actuală și calitatea vieții pacienților cu infecție HIV/SIDA, managementul modern în hepatitele acute și cronice, infecțiile sistemice, prevenția prin vaccinare, dar și inovațiile terapeutice în bolile.

“Vreau să le mulțumesc colegilor mei din cele două secții de boli infecțioase ale Spitalului Victor Babeș fără de care nu am fi reușit să organizăm această Conferință Națională la care participarea a fost numeroasă.

De asemenea, le mulțumesc speakerilor a căror prezentări au fost de înalt nivel. Nu în ultimul rând le mulțumesc colegilor din spitalele de boli infecțioase din întreagă țară că au ținut să fie prezenți la o manifestarea de o asemenea anvergură.

Le mulțumesc tuturor și le dau întâlnire anul viitor la o nouă ediție, cea de-a XXI-a, a Conferinței Naționale de Boli Infecțioase Timișoara 2024″, prof  dr Voichița Lazureanu – organizator Conferință Națională de Boli Infecțioase Timișoara”, este mesajul dr. Voichița Lăzureanu, președinta Conferinței Naționale de Boli Infecțioase.

 

Comentarii

comentarii