Acasă Actualitate Timișoara: Ouă roșii, friptură și cozonac pentru cei care petrec Sfintele Paști...

Timișoara: Ouă roșii, friptură și cozonac pentru cei care petrec Sfintele Paști internați în spital

DISTRIBUIȚI

B53A4495

Pacienții internați în spitalele din Timișoara au parte de un meniu special de sărbători. La Spitalul Județean Timișoara și la Spitalul Municipal, pacienții vor primi cozonac, ouă roșii și friptură.

La Spitalul Municipal Timișoara, pacienții internați primesc duminică, la micul dejun, și un ou roșu fiert, pe lângă alte feluri de mâncare, iar meniul de prânz cuprinde ciorbă de legume cu curcan, sărmăluțe cu mămăliguță, friptură de porc și cozonac. Cina le va aduce celor internați la Municipal friptură din piept de pui, napolitane și ceai. Luni, pacienții vor avea la micul dejun și un ou roșu, iar la prânz ciorbă de legume cu perișoare, piure de cartofi cu friptură de vită și cozonac. La cină, pacienții primesc friptură din pulpă de pui, napolitane și ceai.
La Spitalul Județean Timișoara, pacienții care nu sunt la regim special primesc duminică, la micul dejun, și ou roșu și felii de cozonac. La prânz, pacienții vor primi supă de mazăre cu găluște, cartofi piure, carne de porc și sos de ciuperci. La cină, cei internați la Județean vor primi pilaf de orez cu șnițel de pui. Luni, în a doua zi de Paști, bolnavii vor primi la micul dejun și un ou roșu și două felii de cozonac, iar la prânz ciorbă ardelenească de legume, mâncare de varză cu carne de porc. Cina cine cu un meniu care cuprinde cartofi franțuzești și ceai.

Comentarii

comentarii