Acasă Cultura TM2021 – Timișorenii sunt invitați la o dezbatere despre oferta artistică și...

TM2021 – Timișorenii sunt invitați la o dezbatere despre oferta artistică și culturală a orașului

837
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană și Asociația MetruCub – resurse pentru cultură organizează, luni 2 iulie și miercuri 4 iulie, începând cu ora 17.00, două dezbateri cu publicul.

„Pentru că vrem să ascultăm părerea voastră despre oferta artistică a orașului, spațiile în care aceasta se manifestă și felul în care se adresează unor audiențe diferite, vă invităm la dialog”, îndeamnă TM2021. Pentru a participa la cele două dezbateri, e nevoie să completați un scurt chestionar la aceasta adresă:  https://goo.gl/forms/hRWIrQzlPwVlY3zS2

“În urma înscrierilor, vom alege un mix echilibrat de participanți, astfel încât la discuție să ia parte persoane cu un consum cultural ridicat, mediu și redus, interesați de o diversitate mare de manifestări culturale. De data aceasta, nu căutăm să discutăm cu cei activi profesional în domeniu, cei care lucrează în organizațiile sau instituțiile culturale din Timișoara. Dorim să îi întâlnim pe cei care se bucură de arta și patrimoniul orașului doar ca spectatori – vizitatori – consumatori sau, eventual, ca voluntari pentru evenimente culturale”, mai îndeamnă TM2021. Completarea chestionarului durează 3 minute, iar termenul limită este 28 iunie, ora 23:59. Cei selectați vor fi anunțați pe email vineri, 29 iunie.

 

Comentarii

comentarii