Acasă Eveniment Tragedie imensă! Adrian Bâc, un cunoscut interpret de muzică populară din Banat,...

Tragedie imensă! Adrian Bâc, un cunoscut interpret de muzică populară din Banat, a murit la numai 25 de ani

DISTRIBUIȚI

Este doliu în lumea muzicii din România! Adrian Bâc, un cunoscut interpret de muzică populară, cu specific bănățean, a încetat din viaţă la numai 25 de ani.

El a ajuns la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în noaptea de luni spre marți. Avea tensiunea foarte mică şi se afla în stare de şoc, iar diagnosticul pus de medici a fost unul extrem de grav, ocluzie intestinală depășită.

Medicii au decis să-l opereze de urgenţă, însă tânărul a murit la scurt timp după operaţie, în timp ce se afla în Secţia de Terapie Intensivă, scrie aradon.ro.

O rudă a tânărului cântăreţ îi acuză acum pe medici că i-au pus diagnosticul cu mare întârziere.

“S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – <intervenție chirurgicală minoră>, spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!”, a scris ruda lui Adrian Bâc pe Facebook.

A studiat contabilitate şi informatică, însă cariera de solist de muzică populară l-a atras mai mult

Conducerea Spitalului Județean Arad a refuzat să comenteze cazul. Până în acest moment nu a fost depusă, însă, nicio plângere cu privire la modul în care s-a desfășurat intervenția în cazul lui Adrian Bâc, care să justifice o investigare a celor relatate mai sus de către ruda băiatului.

Interpretul de muzică populară împlinise 25 de ani în urmă cu aproape o lună de zile, pe 29 mai. El a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist.

Comentarii

comentarii