Acasă Eveniment Trecătorii au sunat speriați la 112. Un bărbat a fost amendat fiindcă...

Trecătorii au sunat speriați la 112. Un bărbat a fost amendat fiindcă se plimba în centrul Aradului cu un pistol de jucărie

DISTRIBUIȚI

Mai mulţi oameni au sunat la Poliţie pentru a sesiza că un bărbat se plimbă prin centrul oraşului Arad cu un pistol în mână. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că pistolul este de jucărie, iar bărbatul care îl acea asupra sa a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele : La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 11:30, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că, în zona centrală a municipiului, o persoană de sex masculin ar avea asupra sa un obiect ce pare a fi un pistol”, a transmis, joi, IPJ Arad.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 21 de ani, din Arad, în urma controlului corporal fiind găsit asupra sa un pistol, care ar fi fost achiziţionat de la un magazin de jucării.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii

comentarii