Acasă Eveniment Trei bărbaţi, arestaţi preventiv de Judecătoria Gorj, după ce au fost prinşi...

Trei bărbaţi, arestaţi preventiv de Judecătoria Gorj, după ce au fost prinşi la Arad cu aproximativ 90.000 de euro contrafăcuţi

DISTRIBUIȚI

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Târgu Jiu după ce au fost prinşi cu aproximativ 90.000 de euro contrafăcuţi. Doi dintre ei au fost prinşi în flagrant cu 16.000 de euro, iar restul sumei a fost găsită în urma unor percheziţii făcute la imobilele celui de-al treilea.

Poliţiştii Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au prins în flagrant delict, în 13 februarie, două persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori străine contrafăcute.

 Astfel, au fost prinşi doi bărbaţi, de 44 şi 45 de ani, din Alba Iulia, care aveau la ei 16.000 de euro contrafăcuţi, sumă ce ar fi urmat să fie pusă în circulaţie pe piaţa românească, arată Poliţia Română.

 Cu sprijinul poliţiştilor de combaterea criminalităţii organizate din Arad, au fost făcute, în municipiul Arad, 3 percheziţii domiciliare, la imobilele deţinute de un tânăr de 23 de ani. Ca urmare, au fost ridicaţi 73.820 de euro contrafăcuţi, un pistol, 16 cartuşe neutilizate, 2 pachete cu aproximativ 3 grame cu substanţă sub formă de pulbere, albă, 2 grame de fragmente vegetale verde-oliv şi 13.550 de euro.

Cele trei persoane au fost duse la sediul S.C.C.O. Gorj, unde au fost reţinute pentru 24 de ore.

Ulterior, Judecătoria Târgu Jiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de cei trei bărbaţi.

În cauză se continuă cercetările, pentru punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din serviciile pentru acţiuni speciale Gorj şi Arad şi de suportul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Comentarii

comentarii