Acasă Sport Trei medalii câștigate de înotătorii Politehnicii Timișoara, la Campionatul Național de la...

Trei medalii câștigate de înotătorii Politehnicii Timișoara, la Campionatul Național de la Otopeni

DISTRIBUIȚI

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni. Emil Dăncăneț a câștigat două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor a urcat pe podium la tineret.

Darius Nistor a deschis drumul spre medalii la Campionatul Național de Natație de la Otopeni, care a avut loc în perioada 17 – 21 aprilie 2024. Înotătorul Politehnicii Timișoara a fost la prima sa finală din carieră, în proba de 200 de metri bras, la tineret. A terminat pe poziția a treia și a câștigat medalia de bronz cu un record personal – 2:20.76.

Celelalte două medalii au fost câștigate de Emil Dăncăneț, ambele în întrecerile destinate seniorilor. Înotătorul Politehniciii Timișoara a terminat pe poziția a treia finala A a probei de 50 de metri bras, la egalitate de puncte cu Danis Volontir, cu un timp de 28.40. Apoi, în proba de 100 de metri bras, Emil Dăncăneț a câștigat medalia de argint.

Din delegația Politehnicii Timișoara au mai făcut parte și Daria Humă, Iustina Andrei, Albert Cojanu, respectiv Cosmin Lancea, respectiv antrenorul Sabin Avram și Dragoș Neagu, preparator fizic și kinetoterapeut.

 

Comentarii

comentarii