Acasă Sport UEFA a confirmat prezenţa FC Timişoara în Liga Campionilor

UEFA a confirmat prezenţa FC Timişoara în Liga Campionilor

DISTRIBUIȚI

FC Timişoara a primit, vineri, din partea UEFA, confirmarea privind participarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, forul european precizând că gruparea timişoreană îndeplineşte toate condiţiile necesare prezenţei sale în această competiţie.
"Confirmăm recepţionarea formularului de înscriere alături de celelalte documente necesare pentru a fi eligibil a participa în UEFA Champions League 2009/10. După o atentă verificare a acestor documente, confirmăm că aţi îndeplinit toate criteriile de admitere conform Articolului 2.04 din Regulamentul UEFA Champions League 2009/10. În conformitate cu Articolul 2.07 al aceluiaşi regulament, avem în consecinţă plăcerea de a vă informa că gruparea dumneavoastră este admisă în UEFA Champions League pentru sezonul 2009/10", se arată în comunicatul semnat de secretarul general al UEFA, David Taylor.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a anunţat, săptămâna trecută, că FC Timişoara va primi înapoi cele şase puncte cu care fusese penalizată, iar echipa bănăţeană va putea astfel participa în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, trecând pe poziţia a doua în clasamentul Ligii I, în locul formaţiei Dinamo. Decizia TAS a fost pusă în aplicare imediat de către Comitetul de Urgenţă al FRF.

Comentarii

comentarii