Acas─â Economic UltraPreturi spre Thassos, insula de smarald a Greciei

UltraPreturi spre Thassos, insula de smarald a Greciei

331
DISTRIBUIȚI

saliara-beach

Insula de smarald a Greciei, cum mai este numit─â Thassos, este ├«n aceast─â var─â una dintre destina┼úiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru c─â e un loc unde se g─âse┼čte c├óte ceva pentru toate gusturile: mare ┼či munte ├«n acela┼či peisaj, p─âduri de un verde viu ce coboar─â prin nisipul str─âlucitor p├ón─â ├«n apele albastre, plaje lini┼čtite ┼či curate, ├«nconjurate doar de taverne tradi┼úionale, dar ┼či locuri unde distrac┼úia ┼úine p├ón─â ├«n zori.

Agen┼úia de turism Ultramarin a testat ┼či selectat cele mai frumoase plaje din una dintre cele mai pitore┼čti insule grece┼čti, Thassos, ┼či v─â propune sejururi de neuitat, ├«n care singura grij─â este s─â v─â ├«ntoarce╚Ťi cu c├ót mai multe fotografii de vacan┼ú─â. ├Än plus, este sezonul UltraOfertelor de la Ultramarin: astfel, ├«n perioada 21 ÔÇô 28 iunie pute┼úi petrece patru sau cinci nop┼úi pe insula de smarald la pre┼úul de doar 8 euro/ persoan─â/noapte, iar ├«ntre 25 iunie ┼či 5 iulie un sejur ├«ntreg de zece zile este la doar 10 euro/persoan─â/noapte! Iar dac─â pleca┼úi spre Thassos ├«n 27 iunie, ave┼úi o reducere de 20% la toate vilele!
Insula Thassos este locuit─â ├«nc─â din cele mai vechi timpuri. Conform mitologiei grece┼čti, prima persoan─â care a p─â┼čit pe insula de smarald a fost chiar Thassos, aflat ├«n c─âutarea surorii sale Europa, ce fusese r─âpit─â de Zeus. ┼×i pentru c─â nu a g─âsit-o ┼či nu se putea ├«ntoarce f─âr─â ea, dar ┼či vr─âjit de frumuse┼úea insulei, Thassos a decis s─â r─âm├ón─â pentru totdeauna aici. Cea mai nordic─â insul─â greceasc─â ├«mbin─â armonios trei culturi ┼či civiliza┼úii diferite: cea trac─â, cea macedonean─â ┼či cea turceasc─â, lucru vizibil de altfel ├«n construc┼úia localit─â┼úilor, dar ┼či ├«n obiceiurile locuitorilor. Insula este renumit─â pentru marmura alb─â ÔÇô cea mai alb─â din lume, cum spun grecii ÔÇô de altfel aici exist─â ┼či o plaj─â denumit─â plaja de marmur─â. Ea a fost exportat─â ├«nc─â din antichitate ┼či folosit─â pentru construc┼úia templelor ┼či a cl─âdirilor importante. ┼×i tot din antichitate, insula a fost un centru de extragere a minereului de aur ÔÇô de aceea ├«nc─â o plaj─â celebr─â din Thassos se nume┼čte Golden Beach. Nisipul ei se spune c─â ar con┼úine particule extrem de fine de aur, tocmai de aceea c├ónd calci pe el te sim┼úi ca ┼či cum te-ai cufunda ├«n cel mai ad├ónc lux.
Majoritatea hotelurilor ┼či a vilelor grece┼čti ├«n care v─â pute┼úi caza sunt ├«nconjurate de splendide gr─âdini de flori ┼či se afl─â la mic─â distan┼ú─â de mers pe jos de plaj─â ÔÇô de altfel, un tur al insulei cu ma┼čina se poate face ├«n aproximativ dou─â ore. Ultramarin v─â recomand─â s─â vede┼úi insula de smarald ┼či de la bordul vapora┼čelor care fac croaziere pe mare ÔÇô peisajul este splendid, iar apa cristalin─â. Pentru cei care iubesc via┼úa activ─â a ora┼čelor, Limenas, capitala insulei Thassos, este o ├«mbinare de vechi ┼či modern: str─âdu┼úe ├«nguste, specifice or─â┼čelelor grece┼čti, al─âturi de magazine ┼či restaurante pline de via┼ú─â, sau cluburi ├«n care petrecerile dureaz─â p├ón─â diminea┼ú─â. Agen┼úia de turism Ultramarin v─â invit─â pe splendida insul─â de smarald, pentru un sejur complet de relaxare, voie bun─â, plaj─â ┼či amintiri dintr-un peisaj de vis. Detalii despre UltraOfertele acestei veri g─âsi┼úi aici.

Comentarii

comentarii