Acasă Politica Un al treilea candidat intră în competiţia internă a USR pentru funcţia...

Un al treilea candidat intră în competiţia internă a USR pentru funcţia de primar, deşi adminte existenţa unui favorit incontestabil

1502
DISTRIBUIȚI

Lista celor care doresc nominalizarea USR pentru funcţia de candidat la funcţia de primar a fost completată cu un al treilea nume, Alexandru Cadar, un băimărean venit la Timişoara. Project manager în cadru unei companii internaţionale, el îşi prezintă candidatura felicitându-şi contracandidaţii, după care admite că există un favorit incontestabil şi spune … că e frumos să fie competiţie.

Alături de Dominic Samuel Fritz, neamţul care favoritul incontestabil, şi Aida Szilagyi, un inginer chimist timişorean, Alexandru Cadar este al treilea candidat intern pentru nominalizarea USR.

„Dominic, un mare BRAVO pentru faptul că ești atât de profesionist în abordarea candidaturii tale, ai ridicat stacheta foarte sus și sunt convins că avem multe de învățat de la tine. Ai stârnit deja în spațiul public o emoție pozitivă extraordinară și abia aștept continuarea acesteia. Aida, mă bucură foarte mult candidatura ta și te felicit, ai mai mult curaj decât alții care ar fi trebuit să participe la această competiție internă și nu au făcut-o, iar viziunea ta despre Timișoara, orașul de mâine, chiar merită auzită de cât mai multă lume. În această lume dominată de bărbați, cu atât mai mult avem nevoie de exemple ca tine. Chiar dacă în al 12-lea ceas, accept provocarea lansată și mă înscriu și eu în această competiție”.

Cadar spune că e bine ca în competiţie e bine să existe şi concurenţi şi că nu poate sta deoparte, deşi pare că în concursul intern există un candidat care pare favorit incontestabil şi că jocurile nominalizării USR par deja făcute.

„De ce m-am hotărât să candidez? De ce acum, atât de târziu, când există deja un favorit incontestabil, intern și extern organizației și ar părea că jocurile sunt deja făcute? Pentru că, oricât mă străduiesc, nu pot să stau deoparte, îmi pasă prea mult de noi și de viitorul nostru comun și ar fi cam timpul să accept lucrul acesta. Pentru că o competiție fără competitori redutabili nu este o competiție în adevăratul sens al cuvântului. Am promis și promovăm un alt fel de a face politică și avem nevoie de o competiție puternică, cu dezbateri aprofundate, cu schimburi frumoase de idei, viziuni și propuneri de soluții concrete pentru viitorul Timișoarei, un exemplu de bune practici și pentru alții. Nu sunt neamț, adevărat, dar apreciez foarte mult disciplina nemțească, sunt fascinat de cultul perfecțiunii al japonezilor și sunt foarte inventiv, ca toți românii de altfel, a obține rezultate bune sau foarte bune cu resurse puține face parte oarecum din rutina mea zilnică iar prezența mea în această competiție internă cred că va aduce un plus de culoare și consistență”, a mai anunţat Cadar.

Comentarii

comentarii