Acasă Actualitate Un arădean s-a trezit cu o pasăre de peste 20.000 de euro...

Un arădean s-a trezit cu o pasăre de peste 20.000 de euro în curte

290
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Arad s-a trezit, ziua în amiaza mare, cu un șoim în mijlocul ogrăzii. Înfometată, pasărea a fost atrasă de porumbeii pe care bărbatul îi crește, însa omul a fost uimit de faptul că pasărea era neașteptat de blândă. Preţul pentru un şoim de vânătoare porneşte de la 20.000 de euro.

Arădeanul și-a dat seama că şoimul este drestat, cu atât mai mult cu cât avea o serie de echipamente extrem de scumpe atașate de corp.

De aici și până la reîntoarcerea păsării la proprietarii săi aflați la sute de km distanță, a durat aproape două săptămâni.

Frumoasă, cu un penaj impecabil și extrem de ascultătoare. Așa a descris-o, în câteva cuvinte arădeanul care găsit șoimul la el în curte.

Bărbatul a văzut ca pasărea este dresată să răspundă la comenzi.

Pentru că arădeanul crește porumbei și este mare iubitor de păsări și-a dorit inițial să păstreze șoimul. A găsit însă, lângă poarta, GPS-ul păsării și a înteles că are de-a face cu un exemplar scump.

Șoimul avea o stare de sănătate bună, o pasăre extrem de puternică cu o deschidere a aripilor de peste 1 metru.

Născută și crescută în captivitate, pasărea răpitoare şi extrem de costisitoare, a ajuns la proprietarul său din Slovacia. Acesta a trimis un curier pentru recuperarea ei.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii