Acasă Eveniment Un Audi A3, în valoare de 13.500 de euro, confiscat la frontiera...

Un Audi A3, în valoare de 13.500 de euro, confiscat la frontiera cu Ungaria

984
DISTRIBUIȚI

Un Audi A3, în valoare de 13.500 de euro, a fost confiscat, sâmbătă, 16 mai, în jurul orei 23.57, la frontiera cu Ungaria, pe sensul de ieșire din țară. Autoturismul a fost identificat de poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Borș figurând drept „bun căutat pentru confiscare” de autoritățile din Spania, încă din 30 ianuarie.

La volanul mașinii înmatriculate în Spania era un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, Bărbatul a declarat că a fost rugat de proprietarul mașinii, un cetățean român rezident în Spania, să preia autoturismul de pe raza județului Iași și să-l transporte până la acesta. Șoferul nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

„Autoturismul în valoare de 13.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

Comentarii

comentarii